Електромобілі BUICK VELITE 6 vs Lifan LF650

17:29 25 листопада 2021 р.

Фото до новини

.

 

Електромобіль BUICK VELITE 6

Оригінальним дизайном, а також чудовими ходовими якостями відрізняється BUICK VELITE 6. У даній моделі гібридна силова установка, що складається з бензинового атмосферника 1.5, електромеханічного варіатора та двох електромоторів. Батарея розташована під підлогою багажника, є можливість заряджатися від розетки.

Чим відрізняється електромобіль BUICK VELITE 6

Електромобіль BUICK VELITE 6 має передній привод, комплектується двигуном 115 л. с. На одному заряді можна проїхати близько 300 км. Серед інших особливостей моделі можна відзначити:

  • задня підвіска McPherson, довжина бази 4650 мм;
  • ефектно виглядає панорамний дах;
  • об'єм багажника 455 л, якщо скласти сидіння – 1098 л;
  • у базовій комплектації є електронний помічник, клімат-контроль.

Розгін із 0 до 50 км/год за 3,6 секунди. В авто є 6 подушок безпеки, є опції попередження про зіткнення, вихід зі смуги, бічній сліпій зоні. У моделі також передбачено Super ID та віртуальний ключ.

Замовити авто BUICK VELITE 6

Електричний транспортний засіб нового покоління можна замовити із найшвидшою доставкою. З часів появи моделі BUICK VELITE 6 знайшла безліч шанувальників по всьому світу. Обирайте комфорт, безпеку та відмінну керованість. Чекаємо на ваші замовлення!

Характеристики

На сайті BEXHILL TRADING AUTO

Запити для пошуку

Електромобілі, Електромобіль BUICK VELITE 6, BUICK VELITE 6, Електромобіль, Легкові автомобілі.

 

Легковий Електромобіль Lifan LF650 2018

Крім приємного дизайну, електромобіль Lifan LF650 2018 привабливий відмінними експлуатаційними характеристиками. У цій моделі передбачено синхронний мотор на постійних магнітах, потужність якого 135 л. с. Акумулятор розташований під підлогою до заднього дивана. Паспортний запас ходу на одній зарядці складає 300 км.

Чому варто придбати авто Lifan

У салоні є селектор режимів руху на тунелі з синім підсвічуванням. Також на панелі приладів розміщується тахометр з розміткою до 12 000 об/хв і напис SOC (State of charge). Зручне розташування індикатора зарядки батареї. Серед інших особливостей моделі можна назвати:

  • можливість розвинути максимальну швидкість до 140 км/год;
  • ємність батареї 3,1 кВт/год;
  • розташування кнопки engine start/stop праворуч від керма для простого увімкнення машини.

У цій моделі все продумано, користуватися транспортним засобом дуже легко та просто. Габаритні розміри: довжина – 4625 мм, ширина – 1715 мм, висота – 1510 мм.

Замовити електромобіль Lifan LF650 2018

Бренд Lifan пропонує велику кількість моделей електрокарів, але LF650 2018 вважається однією з найвдаліших. Обирайте комфортне, приємне в керування авто, яке не потребує особливої уваги в обслуговуванні. Будемо раді підібрати машину під ваші запити, звертайтесь!

Характеристики

На сайті BEXHILL TRADING AUTO

Запити для пошуку

Легкові електромобілі, Електромобіль Lifan LF650 2018, Lifan LF650 2018, Електромобіль, Легкові автомобілі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів