У міськраді затвердили програму «Львів науковий»

15:00 20 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На сесії ЛМР затвердили програму «Львів науковий» на 2018-2019 роки, яка передбачає комплекс заходів, скерованих на розвиток та промоцію Львова як осередку освіти та науки, важливих наукових відкриттів, розвитку передових технологій та інновацій.

Про це повідомили в четвер, 20 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: За словами авторів програми, її метою є популяризація наукової діяльності Львова, його видатних науковців та винаходів, досліджень, розвиток наукового потенціалу міста, сприяння обміну досвідом з провідними національними та закордонними науковцями, розвиток сфери ділової гостинності через проведення у місті вагомих наукових ділових заходів. У рамках Програми працюватимуть над активним позиціонуванням м. Львова як осередку освіти та науки, важливих наукових відкриттів, розвитку передових технологій та інновацій, сприянням науковому, економічному та соціальному розвитку Львова, створенням позитивного іміджу закладів освіти, дослідницьких інституцій та вчених, збільшенням кількості зацікавлених осіб у творенні наукової кар’єри у Львові, розвитком сфери ділової гостинності».

«До участі у програмі залучатимуть видатних вчених, спеціалістів міжнародного класу з різних сфер науки, економіки, політики і мистецтва, які проводитимуть свої лекції. Львів має стати осередком проведення вагомих наукових ділових заходів. А для талановитих вчених, які займаються науковою роботою, запровадять премію міського голови Львова», – поінформували також у ЛМР.

«Окрім цього, у Львові слід чекати на відкриття наукового лекторію, включення наукових фестивалів до міського календаря подій, а також внесення наукових маршрутів у каталог туристичних продуктів Фінансове забезпечення програми здійснюватиметься за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті мЛьвова на поточний бюджетний період, у межах, затверджених планом видатків комунального підприємства «Львівське конференц-бюро» на поточний бюджетний період на розвиток індустрії ділової гостинності», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів