14 учнів зі Львівщини набрали максимальний бал ЗНО

14:00 18 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

За попередніми результатами цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання, максимальних 200 балів набрали 14 абітурієнтів зі Львівщини.

Про це, як повідомили у вівторок, 18 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, розповіла директор його департаменту освіти і науки Любомира Мандзій. За її словами, «це тільки попередні дані».

Любомира Мандзій також зазначила: «Зараз ми чекаємо офіційних результатів і, тільки після цього зможемо сказати кількість учнів з Львівщини, які набрали 200 балів на цьогорічному ЗНО. Думаю, що їх буде значно більше».

«Кращий результат абітурієнти показали на ЗНО з математики – по 200 балів здобули 10 учнів зі Львівщини. Ще двоє набрали максимальний бал із тестів із фізики, стільки ж людей – з української мови та літератури», – поінформували також в облдержадміністрації.

«За першими даними, кращі результати з математики та фізики показали випускники Львівського фізико-математичного ліцею. З української мови та літератури відзначилися випускники Львівської правничої гімназії та школи №2 Стрия», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів