Як експочесний консул Нідерландів у Львові переміг коронавірус (відео)

10:16 9 серпня 2020 р.

Фото до новини

Експочесний консул Королівства Нідерланди у Львові Богдан Панкевич захворів на Covid-19 11 липня. 25 днів він боровся з двосторонньою пневмонією за методикою лікарів-пульмонологів Невзгод. 29 липня отримав негативний тест на коронавірус.

Про метод лікування двобічної атипової пневмонії Covid-19 розповідає лікар-пульмог Олександр Невзгода.
Відео: Львівський пресклуб

Історію хвороби і одужання Богдан Панкевич описав на своїй сторінці у Фейсбуці, пише DailyLviv.

"Щойно подзвонила лікарка: ПРЛ тест, який я здав у вівторок – негативний, отже я вже 5 днів здоровий.
Рекомендують ділитися «коронавірусним» досвідом – то і я поділюся.

11 липня вночі почало морозити, понакривався тепліше, зранку +38,5. Втік з дому, бо онуки зі мною ночували. Симптоми як у звичайного грипу: голова болить, ноги крутить, гарячка. Смак і запах відчуваю, кашель мокрий. Син забрав онуків і змусив зробити ПРЛ тест. Але де в суботу по обіді? Зробив у добрих людей, які лікують «корнованих», щодня ризикують, а навіть паперу писати скерування і документацію не мають. То я трохи допоміг канцтоварами. Де поділися мільярди ЗЕ на боротьбу з пандемією?

Подзвонив знайомим з дитинства чудовим лікарям-пульмонологам братам Анатолію і Олександру Невзгодам. Вони попереднього дня якраз отримали патент на власну ефективну, недорогу і без побічних ефектів методику лікування коронавірусу. Анатолій Ананійович призначив мені профілактичне лікування поки нема результату аналізу.

Результат був аж у середу – маю «корону». Відразу мене відправили на КТ в приватну лабораторію – випадково було «вікно» в черзі. В четвер отримав результат – двостороннє запалення легенів. Вирішив лікуватися за методикою братів Невзгод, тобто – вдома. Живемо в одній квартирі з колишньою дружиною і вона героїчно погодилася мене колоти. В четвер (в масці та рукавичках) до вечора бігав аптеками, але дістав усі потрібні ліки.

В п’ятницю зранку почалася серія з 60 уколів (по 3 зранку і ввечері) плюс допоміжні таблетки і процедури. Ще мала бути раз в день крапельниця, але хто ж прийде додому ставити крапельницю коронавіруснику? Основна допоміжна процедура – 3-4 рази щодня по 5хв подихати крізь змочену горілкою грубу шматину. Кашляв при цьому так, що аж шкода було сусідів. Але все погане викашлювалося. Декілька разів підскакувала температура до +39, але таблетка мефенамінової кислоти діяла ефективно – пітніння і за дві години вже +37.

Відчуття смаку і запаху мене не покидали, кашель був постійно, але вологий. Бог милував – не задихався. Щоночі страшенно пітнів – декілька разів прокидався і переодягався. Виходячи із своєї кімнати вдягав маску і промивав руки спиртом. Сам готував наперед всі уколи, щоб процедура була максимально швидкою. Окремий посуд, окрема шматина, щоб його мити. Це дало результат – нікого не заразив. До інструкції лікування додалася заборона певних харчових продуктів і вимога багато пити.

Потім ще 10 днів відновлювального лікування аж до стабілізації температури менше +37. Продовжував псувати горілку – за три тижні видихав дві пів літрові пляшки. Чомусь сп’яніння не відчував.
Коли лікар дозволив вийти і трохи пройтися – це був шок, я волочив ноги як старий дід. В квартирі не відчував, наскільки ослаб. Ця хвороба дуже підступна. Аж через тиждень щоденних прогулянок трішки прийшов у форму. Але і тепер фізична справніть десь на рівні 50% від звичної. Однак є позитив – схуд на 6кг і маю свою «ідеальну» вагу. Чи надовго? Бо лікар радив весь час досить калорійно харчуватися.

Отже на 25-й день від початку грипування я здав тест і був здоровий, але довідався про це аж сьогодні, на 29-й день.

Тому – святкую.

Бережіть себе!", - підсумував Богдан Панкевич.

Про авторський метод лікування двобічної атипової пневмонії, спричиненої Covid-19, розповідає лікар-пульмонолог Олександр Невзгода. Його брат - доцент Львівського медичного інституту, кандидат медичних наук, співголова Західноукраїнської торакальної асоціації, член-кореспондент Академії наук технологічної кібернетики України, член-кореспондент Міжнародної академії інжинірингу, лікар-пульмонолог, терапевт, алерголог-імунолог Анатолій Невзгода.

Нагадаємо, що МОЗ з 21 липня 2020 року рекомендує такий протокол надання медичної допомоги для лікування коронавірусної хвороби (COVID-19).

Додамо, на Львівщині - масове інфікування коронавірусом на весіллі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів