Волонтери Львівщини передали обладнання й медикаменти військовим медикам на Луганщині

20:00 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили у вівторок у прес-службі Міністерства оборони, завдяки волонтерам Львівщини облаштовано військовий медичний пункт одного з підрозділів Збройних Сил України у селищі міського типу Станиця Луганська.

«Волонтери Львівщини допомагають військовим медикам на передовій» – повідомили сьогодні, 17 лютого, в прес-службі Міністерства оборони, конкретизуючи при цьому

«У селищі міського типу Станиця Луганська Луганської області облаштований військовий медичний пункт одного з підрозділів Збройних Сил України, який надає медичну допомогу як військовослужбовцям, так і мешканцям районного центру. Задля покращення медичного обслуговування відвідувачів військові лікарі зробили заявку на необхідні обладнання та медикаменти. Завдяки співпраці групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України з волонтерськими організаціями, реалізувати заявку військових медиків зголосилися волонтери Львівщини. Вони зібрали кошти, закупили необхідне обладнання та медикаменти і доправили на Луганщину.

Нещодавно представники групи цивільно-військового співробітництва, що працює на Луганщині, отримали волонтерську допомогу і доставили до медпункту у Станиці Луганській. Відтепер військовий медичний пункт має кушетку маніпуляційну, бактерицидну кварцеву лампу та необхідний набір медикаментів, що значно покращить якість надання медичної допомоги пацієнтам».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів