В обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізували 42-х отруєних на площі Ринок у Львові (відео)

18:10 14 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову»: «27 пацієнтів перебувають у стані середньої важкості».

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, в період з 12 до 14 травня цього року в Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» госпіталізовано 42 особи, з них четверо – діти віком до 18 років, які харчувались в ресторації на площі Ринок. Щоправда, семеро осіб виписані на їх вимогу. 

Відтак на даний час в стаціонарі лікарні перебувають 35 осіб, зокрема – четверо дітей до 18 років.

Причому 27 пацієнтів перебувають у стані середньої важкості, а у восьми стан наближається до задовільного.   За повідомленням Львівського обласного управління Держсадепідслужби, при зборі епіданамнезу встановлено, що всі захворілі четверо 11 травня в ресторації на площі Ринок та кури-гриль, картоплю по-домашньому, страви з риби та страви з заварним кремом. 

Повідомляючи про це сьогодні, 14 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради також стандартно запевняють: «Зараз проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху. Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Протиепідемічні заходи  продовжуються».

Як інформував «ЩЛ», раніше в департаменті охорони здоров'я ЛОДА повідомляли в четвер, що впродовж 12-14 травня в комунальний заклад обласної ради «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» госпіталізовано з діагнозом «Харчова токсикоінфекція» та «Гостра кишкова інфекція» 37 осіб, з них четверо – діти до 18 років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів