У львівському «Театрі Пива «Правда» отруїлися 37 осіб (відео)

13:05 14 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомили в четвер у департаменті охорони здоров'я ЛОДА, впродовж 12-14 травня в комунальний заклад обласної ради «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» госпіталізовано з діагнозом «Харчова токсикоінфекція» та «Гостра кишкова інфекція» 37 осіб, з них четверо – діти до 18 років.

Станом на 11-ту годину 14 травня семеро осіб виписано на їх вимогу. В стаціонарі залишаються 30 осіб, з них четверо – діти.

Стан восьми осіб наближений до задовільного, 22-х – середньої важкості. При зборі епіданамнезу встановлено, що всі захворілі харчувалися 10- 12 травня у ресторації «Театр Пива «Правда» – вживали кури-гріль, картоплю по-домашньому, страви з риби та випічку із заварним кремом.

Повідомляючи про це сьогодні, 14 травня, у департаменті охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації також запевняють: «Триває комплекс лікувально-діагностичних заходів. Хворим надається допомога відповідно до протоколів МОЗ України».

Як інформував «Щоденний Львів», у прес-службі обласного управління МВС повідомили в четвер: «За фактом отруєння 22 осіб у одному з закладів громадського харчування, що розташований у центрі Львова, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів