Львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом масового отруєння людей (відео)

10:05 14 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: control.for-ua

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в четвер: «За фактом отруєння 22 осіб у одному з закладів громадського харчування, що розташований у центрі Львова, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України».

13 травня близько 22.00 у Галицький райвідділ міліції надійшло повідомлення від диспетчера Львівського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф. Медики повідомили, що в цей день у період від 10.50 до 18.45 до них надійшла інформація про масове поступлення у одну з львівських лікарень хворих з діагнозом «гостра кишкова інфекція».

Встановлено, що всі пацієнти 11 травня харчувались у одному з ресторанів у центрі Львова. Хворі розповіли, що вони їли кури гриль, картоплю по-домашньому, страви з рибою та з заварним кремом. Наразі лікарі надають пацієнтам необхідний комплекс лікування.

За фактом масового отруєння людей правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Наразі призначено ряд експертиз, правоохоронці встановлюють обставини події. Про це повідомили сьогодні, 14 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі (відділф зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Як інформував «ЩЛ», до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні вже госпіталізовано 28 отруєних на площі Ринок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів