До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні вже госпіталізовано 28 отруєних на площі Ринок

09:15 14 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ikl.lviv.ua

Як повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, причина отруєнь у ресторації «Театр Пива «Правда» все ще встановлюється.

12-13 травня до обласної інфекційної клінічної лікарні з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» госпіталізовано вже 28 осіб, які харчувались в ресторації «Театр Пива «Правда» на площі Ринок у Львові. Серед них – четверо дітей віком до 18 років.

Станом на шосту годину ранку 14 травня всі потерпілі були в стані середнього ступеня важкості. Їм проводиться в стаціонарних умовах повний комплекс клініко-лабораторних обстежень і надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Повідомляючи про це сьогодні, 14 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації додають: «Причина отруєння встановлюється. Ситуація – контрольована».

Як інформував «ЩЛ», госпіталізовані з діагнозом харчова токсикоінфекція вживали їжу в ресторані на площі Ринок у Львові, вчора до обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували 24-х із них.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів