В Єгипті вимагають свіжий сертифікат ПЛР-тесту з вісьмома вимогами

00:11 17 грудня 2020 р.

Фото до новини

У разі виникнення сумнівів щодо достовірності тесту, єгипетська сторона залишає за собою право на проведення повторного тесту по прильоту. Посольство України в Єгипті написало про нові правила в'їзду в Єгипет для громадян України.

Про це є допис у ФБ, пише DailyLviv: "Шановні українські туристи!

Всі без винятку громадяни віком від 6 років, які перетинають єгипетський державний кордон, зобов’язані мати при собі сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 72 години до прибуття.

З початку грудня компетентні органи Єгипту посилили контроль за достовірністю сертифікатів ПЛР-тестів, з якими іноземці прибувають на відпочинок в курортні міста.

Вимоги щодо сертифікатів ПЛР-тестів полягають в тому, що:

– Сертифікат має обов’язково містити точну дату та час здачі тесту особою;

– Сертифікат має бути виданий офіційною лабораторією, зареєстрованою у державі походження документу, та має містити печатку лабораторії, підпис лікаря та/або QR-код, що містить посилання на результат тесту на офіційному веб-сайті лабораторії;

– Сертифікат не має містити жодних виправлень, підтирань чи правок;

– Сертифікат має містити інформацію про проведений вид тесту;

– У сертифікаті має бути обов’язково зазначено, що особі було проведено тестування типу RT-PCR.

– Сертифікат має бути виданий англійською мовою.

– Сертифікат має містити інформацію про особу, якій належить тест.

– Не приймаються сертифікати заповнені від руки

У разі виникнення сумнівів щодо достовірності тесту, єгипетська сторона залишає за собою право на проведення повторного тесту по прильоту. Переконайтесь, що Ваш сертифікат негативного тесту ПЛР відповідає вищезгаданим вимогам.

Туристів із позитивними результатами ПЛР-тестів, зроблених по прильоту в аеропортах курортних міст, буде розміщено (ізольовано) в окремих корпусах на території заброньованих ними готелів до моменту отримання негативного результату повторного тесту. Таким туристам забороняється полишати номери та вільно переміщуватись територією готелю.

Перед подорожжю, переконайтесь що Ваш страховий поліс відповідає Вашим потребам та може покрити витрати на ізоляцію та/або лікування.

Доводимо до Вашого відома, що якщо Ви перебуваєте на ізоляції в готелі, Посольство не може змусити органи Єгипту скасувати ізоляцію чи зменшити її термін. З питань процедури та часу проведення повторного ПЛР-тесту прохання звертатись до Вашої страхової компанії та/або туристичного оператора".

Для країн ЄС до Різдва схвалять вакцину Pfizer/BioNTech

В Італії смертність сягає рівня Другої світової війни

Великобританія повідомила ВООЗ про новий вид коронавірусу COVID-19

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів