Увага на сідниці! Як зробити силует досконалим?

19:29 29 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Фітнес-тренери розробляють спеціальні програми для створення виразних контурів у цій частині тіла, за допомогою дієт і масажів ми прагнемо скульптурувати їх, але результат не завжди задовільний.

Сідниці — одна з тих частин жіночого тіла, яка зазвичай найбільше цікавить представників протилежної статі. Тож більшість панянок прагне зробити їх якомога ефектними та досконалими. Фітнес-тренери розробляють спеціальні програми для створення виразних контурів у цій частині тіла, за допомогою дієт і масажів ми прагнемо скульптурувати їх, але результат не завжди задовільний.

Звичайно, лишається ще пластична хірургія, яка дає змогу збільшити сідниці або надати їм більш виразної форми, але не всі наважуються на такий радикальний метод. Є ще одна процедура, що впливає на форму та стан сідниць без побічних ефектів для здоров’я — ліпофілінг сідниць https://anacosmo.ua/plasticheskaya-hirurgiya/lipofiling-yagodicz/.

Що таке ліпофілінг і кому він підійде?

Ліпофілінг сідниць — це їх збільшення за допомогою власних жирових клітин пацієнтки, яке відбувається завдяки попередньому забору жиру з ділянки, де є надлишок жирових відкладень. Тож ця процедура дає змогу схуднути там, де це необхідно, та додати об’єму там, де його бракує.

За допомогою даної процедури можна:

  • збільшити сідниці;
  • відкоригувати їхню форму;
  • усунути асиметрію;
  • заповнити невеликі дефекти (ямки або западини).

Для кожної з цих цілей може знадобитися різна кількість жиру: від 10–20 мл до 400–500 мл на сторону. Клінічно доведено, що ліпофілінг сідниць — безпечна процедура, за умови правильного її проведення професійним пластичним хірургом. Важливе й обладнання, яке використовується під час операції.

Перед проведенням власне процедури необхідно проконсультуватися з лікарем, який призначить необхідні обстеження, аналізи, перевірить, чи немає протипоказань. Процедура проходить під анестезією, тож боятися болю не варто. Щоб уникнути інфікування, шкіра обробляється антисептичними препаратами.

Жирова тканина у клініці ANACOSMA береться за допомогою нутаційної ліпосакції, яка проводиться з використанням бельгійського апарата Euromi. Це найбезпечніша на сьогодні технологія, адже не передбачає жодних хірургічних розрізів, наявна лише ультразвукова вібрація на кінчику спеціальної канюлі для забору жиру.

Перевагою такої технології є і те, що жирові клітини не пошкоджуються під час забору, а сусідні тканини не зазнають жодного впливу, що позитивно впливає на період відновлення. Після вилучення жирових клітин, вони підлягають спеціальному очищенню від різноманітних домішок. Потім їх уводять в обрану ділянку сідниць, де вони швидко приживаються, адже є рідними для організму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів