У Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові лікують понад 120 поранених в АТО (відео)

17:24 15 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міноборони

Про це повідомив у п’ятницю його начальник – полковник медичної служби Іван Гайда.


Відео: ZIK

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону вже надав лікування майже шістьом сотням військовослужбовцям із зони АТО. Його начальник, полковник медичної служби Іван Гайда, наголосив сьогодні, 14 серпня: «Пацієнти, які отримали поранення в боях за визволення Донбасу від терористів, отримують належну медичну допомогу та забезпечені усім необхідним. Однак для того, аби їхнє лікування та реабілітація проходили ефективніше, потрібне нове сучасне медичне обладнання».

У центрі вже проліковано майже 300 військовослужбовців-учасників АТО. Окрім того, Центр має підрозділи в усіх західних областях, і кількість вилікуваних обчислюється шістьма сотнями бійців Зараз під медичним наглядом військових лікарів перебувають понад 120 поранених і хворих військовослужбовців, яких було доставлено впродовж останнього місяця.

«Це ті солдати та офіцери, які отримали різного роду травми та захворювання саме під час виконання бойових завдань із протидії терористам. П’ятеро наших хлопців у важкому стані перебувають у реанімації. Військові медичні спеціалісти докладають значних зусиль аби виходити їх»», – повідомив начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Полковник медичної служби Іван Гайда також подякував волонтерам та громадянам Галичини за відповідальне ставлення до проблем Українського війська й безкорисливу суттєву меддопомогу пораненим військовим. Про це повідомляє в п’ятницю прес-служба міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів