У Львові закуповують дитячим клубам і школам антисептичні диспенсери, – ЛМР

16:00 27 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Задля зменшення ризику захворювання на гострі респіраторні захворювання, департамент гуманітарної політики Львівської міської ради закуповує диспенсери (дозаторів) для гігієнічного дозування антисептиків для шкіл, садочків та дитячих клубів міста.

Про це повідомили в четвер, 27 лютого, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна розповіла: «Станом на сьогодні такі диспенсери уже встановлені у 8-мій школі, і до кінця будуть встановлені ще у 10 школах. Також настінні дозатори вчора встановили в 45 дитячих клубах. Впродовж наступного тижня ми забезпечимо всі наші установи такими апаратами».

«ЛМР має також на меті закупити настінні диспенсери у шкільні туалети. Всі установи дитячо-юнацьких молодіжних клубів Львова забезпечили настінними дозаторами для антисептиків. Загалом таких диспенсерів закупили 84, відтак у дитячому клубі є по кілька таких засоби», – поінформували у ЛМР.

Як інформував «Щоденний Львів», у школах, лікарнях, ЦНАПах міста, адміністративних будівлях міської ради, підприємствах та установах будуть антисептики для рук та диспансери (дозатори) для гігієнічного дозування антисептиків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів