У Львові заборонили їсти-пити в парках

13:11 3 квітня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 3 квітня, на засіданні виконавчого комітету було затверджено низку нових обмежень для мешканців під час відвідування парків, лісопарків та зелених зон.

Зокрема, заборонили вживання їжі та напоїв, а також відвідування дитячих майданчиків на територіях парків. Відтак, прийняті правила є обов’язковими до виконання у місті.

«Ми викладаємо протокол відвідування парків, лісопарків та зелених зон у місті Львові на час карантину. В першу чергу, ми встановлюємо обмеження вживання їжі та напоїв на територіях парків, також рішенням штабу заборонено відвідування дитячих майданчиків.

Хочу поінформувати, що за постановою Кабміну незабаром буде заборонено відвідувати парки. Доки ми не знаємо, коли вона набуде чинності, ми просто встановлюємо ще жорсткіші обмеження", — зазначила директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич.

Пресслужба ЛМР зазначає, що минулого тижня міський штаб із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції затвердив правила перебування у парках та рекомендації для мешканців на час карантину.

Уряд запроваджує більш суворі обмеження щодо пересування громадян в Україні. Нововведення будуть опрацьовані і опубліковані з урахуванням пропозицій Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової та профільних міністерств.

У Львівській області станом на 3 квітня зафіксовано і підтверджено 13 випадків інфекційної хвороби COVID-19.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів