У Львові відкрито спортивно-реабілітаційне відділення геріатричного пансіонату

15:55 4 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Відновлення цього об’єкту профінансовано Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Як повідомляє прес-служба ЛОДА, сьогодні, 4 жовтня, за участю міністра соціальної політики України Наталії Королевської відбулось урочисте відкриття спортивно-реабілітаційного відділення Львівського геріатричного пансіонату, адреса якого – вулиця Медової Печери, 71 (на фото). Причому відновлення цього об’єкту профінансовано Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини через банк розвитку «KfW», аа реалізовано Українським фондом соціальних інвестицій.

Довідка:

Львівський геріатричний пансіонат є стаціонарною соціально-медичною установою загального типу для постійного проживання 400 громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування.

На сьогодні у пансіонаті проживає 328 мешканців, з них 138 чоловік лежачо-хворих, які потребують постійного догляду. Також тут функціонує 5 медичних постів, з яких 2 – цілодобового чергування.

В пансіонаті працює 151 особа, зокрема – це адмінперсонал, господарсько-обслуговуючий персонал, лікарський, середній медичний та молодший медичний персонал, а також спеціалісти, працівники підсобного господарства.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів