У Львові є три офіційно підтверджених випадки інфікування коронавірусом

12:05 27 березня 2020 р.

Фото до новини

У Львові є три офіційно підтверджених випадки інфікування людей коронавірусом: двоє з них досі перебувають на самоізоляції вдома, один — у інфекційній лікарні.

Про це повідомила пресслужба ЛМР з посиланням на заступницю міського голови Львова Галину Слічну.

Як повідомила Галина Слічна, першому пацієнту, у якого підтвердили інфікування коронавірусом, зробили повторний аналіз, він - позитивний, тому пацієнт продовжує бути на самоізоляції.

Орієнтовно через 7 днів будуть проводити повторне тестування. В жінки повторний аналіз негативний, вона продовжує бути на самоізоляції, оскільки ще немає результатів аналізів її рідних. Жінці також будуть робити повторне тестування.

«Загалом за увесь період з підозрою на коронавірус до лікарів інфекційної лікарні звернулась 151 особа, на самоізоляції — 58 осіб, госпіталізовано — 93, виписано — 38, у лікарні залишається 55 осіб», — розповіла Галина Слічна, заступниця міського голови Львова, керівниця міського оперативного штабу.

Нагадаємо, загалом станом на 22.00 год 26 березня в Україні підтверджено 196 випадків COVID-19. Усього зафіксовано 5 летальних випадків. Одна людина одужала — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Нагадаємо, на Львівщині з підозрою на коронавірус звернулося ще двоє пацієнтів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів