На Львівщині з підозрою на коронавірус звернулося ще двоє пацієнтів

11:33 27 березня 2020 р.

Фото до новини

У період з 22:30 години 26 березня до 08:00 години 27 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще двоє осіб.

Про це "Щоденний Львів" повідомили у прес-службі Львівської ОДА з посиланням на лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації з епідеміології Наталії Тімко.

Пацієнти - з Борислава та Мостиськ.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 55 осіб. На самоізоляції перебувають 58 осіб. За увесь час виписано - 38 пацієнтів. Стан усіх хворих - середньої важкості або близький до задовільного. В однієї пацієнтки - наближений до важкого.

Загалом на Львівщині із підозрою COVID-19 звернулася 151 людина.

За результатами тестів у шести осіб - грип. За увесь час у 36 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 115 осіб. У трьох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа зпербуває на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів