У Львові вчорашні експрес-тести виявили підозру на коронавірус у 7 осіб

11:57 9 квітня 2020 р.

Фото до новини

Тестування експрес-тестами на коронавірус у Львові триває. Вчора, зокрема, протестували 604 особи: у 7 осіб тести дали позитивний результат. Тож у них відібрали матеріал для ПЛР-діагностики.

Експрес-тести лише дають підозру на коронавірус. У разі позитивного результату біоматеріал скеровують у лабораторію для ПЛР-діагностики.

У міському управлінні охорони здоров’я повідомили, що вчора протестовано 604 особи. З них: 516 осіб — медичні працівники (в 6 виявили підозру); 38 осіб — пацієнти з пневмонією (в усіх — результат негативний); 10 осіб — вагітні жінки (в усіх — результат негативний); 40 осіб — працівники ринку «Шувар» (в 1 виявили підозру).

Пресслужба ЛМР нагадує, що від минулого тижня у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували близько 2500 — водіїв, соцпрацівників, пацієнтів львівських лікарень із пневмонією або ГРЗ, медпрацівників, вагітних жінок та працівників ринку «Шувар» тощо. За результатами експрес-тестувань, підозру виявили в 27 осіб. Наразі в 6 вірус підтверджено лабораторно.

У Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні станом на 9 квітня перебувають на лікуванні  87 осіб з COVID-19.

Упродовж 8 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України та обласних лабцентрів отримано 224 повідомлень про нові підтверджені випадки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів