У Львові 81-річний рентгенолог та чорнобилець переміг коронавірус

22:13 16 серпня 2020 р.

Фото до новини

Завтра пана Левка Никорака, якому діагностували Covid-19, після третього ПЛР-аналізу, який показав негативний результат, випишуть з лікарні.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив його син, Юрій Никорак, пише DailyLviv.

"Маю чудову й довгождану новину! Мій 81-річний суперБатько таки переміг і коронавірус! Всупереч усьому: так і не призначеним йому лікарнею (яка, нагадаю, й «нагородила» його «короною») жодним препаратом від цієї хвороби; жахливим умовам утримання (коли у палату із безсимптомними пацієнтами, як тато, постійно клали одного-двох мегасимптомних) та власній впертості (не вбирав маски у палаті, лише у коридорі – аби медсестри не сварились)!!!

Всупереч власним супербукету хронічних хворіб та віку, 35-річному опроміненню в якості рентгенолога та у Чорнобильській зоні, байдужості лікарів та економії лікарні на всьому, окрім каші з бурячком…

Словом, третій ПЛР-аналіз, зроблений у середу, нарешті підтвердив бажане: вірусу НЕ виявлено! Так що завтра, сподіваємося, нарешті, його відпустять на дємбєль і ввечері ми відсвяткуємо одразу і його проведений у лікарні День народження, і перемогу над вірусом та байками про вікову «групу ризику», - написав Юрій Никорак.

Нагадаємо, як експочесний консул Нідерландів у Львові переміг коронавірус (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів