У Львові 136 хворих на COVID-19

09:09 14 квітня 2020 р.

Фото до новини

За вчорашній день зафіксовано 12 нових випадків.

Очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна закликала мешканців міста дотримувати карантину на Великдень, адже кількість людей з коронавірусом щодня зростає.

"Важливо з розумінням ставитись до карантинних обмежень. Потрібно думати на кілька кроків наперед, аналізувати статистику в світі, прогнозувати ризики. У нас були страхи перед Вербною неділею, але, на щастя, львів’яни дуже відповідально і серйозно поставились до наших закликів залишатись вдома. Сподіваємось, що так буде і на Великдень. Ми не будемо закривати магазини, аптеки на вихідні, але ми все ж закликаємо львів’ян поменше виходити на вулицю. Що більше людей буде перебувати вдома, то швидше ми поборемо коронавірус.

Ми бачимо, що кількість підтверджених випадків коронавірусу у Львові зростпє. Станом на 8 год ранку сьогодні ми маємо вже 136 хворих. Минулого тижня ми отримували пікову кількість підтверджених діагнозів — по 25 за добу. За вчора маємо 12 нових випадків. 86 людей сьогодні перебувають в інфекційній лікарні", — сказала в ранковому ефірі радіо «Люкс FM» Галина Слічна, очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові.

Про це повідомила пресслужба ЛМР

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів