У львівському перинатальному центрі прокоментували смерть новонародженої дівчинки

14:38 5 березня 2024 р.

Фото до новини

У Львівському перинатальному центрі кажуть, що надавали всю необхідну ургентну допомогу і породіллі, і немовляті, проте не змогли врятувати новонароджену дівчинку.

Про це інформує Львівський обласний клінічний перинатальний центр, пише DailyLviv.com.

У пологовий вагітна прибула пізно ввечері 8 грудня 2023 року. Вона була на 34 тижні вагітності, мала тяжку акушерську та супутню патологію.

Пацієнтці надавали ургентну медичну допомогу відповідно до встановлених протоколів і маршрутів. За декілька годин після госпіталізації, тобто вже 9 грудня, їй провели кесарів розтин.

Читайте також: У Львові судитимуть лікарку за смерть немовляти

«Команда медиків докладала максимум зусиль та використовувала всі наявні засоби для збереження здоров’я та життя пацієнтки і дитини, проте новонароджена дівчинка померла 12 грудня», – кажуть в адміністрації лікарні.

Водночас у Львівському перинатальному центрі додають, що керівництво та колектив активно співпрацюють зі слідством, яке взялося розслідувати смерть немовляти.

Читайте також: Суд у Львові визнав акушера винним у смерті немовляти

«До завершення розслідування та винесення вироку суду, ми просимо усіх утриматися від публічних оціночних суджень. Важливо дати можливість правосуддю працювати та встановити всі обставини того, що сталося. Щиро співчуваємо батькам та родині з приводу смерті немовляти», – йдеться у повідомленні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів