У двох водіїв АТП-1 виявили інфікування коронавірусом, - ЛМР

13:54 31 березня 2020 р.

Фото до новини

Станом на 12.00 год ще у двох водіїв АТП-1 за допомогою експрес-тестів виявили інфікування коронавірусом. Цих людей ізолювали, у них забрали матеріали для проведення ПЛР-тестування. Тестування на COVID-19 доцільне лише після клінічних проявів

Про це повідомила пресслужба ЛМР з посиланням на міського голову Львова Андрія Садового.

«Ми вчора почали тестування, тестуємо водіїв трамваїв, тролейбусів, автобусів, працівників соціальних служб — усіх тих, хто контактує з людьми. Вчора ми отримали через експрес-тестування позитивний результат в нашої водійки трамвая. Сьогодні станом на 12 год ми отримали позитивний експрес-тест у наших двох водіїв АТП-1. Ми далі проводимо тестування.

Вчора у 5-ій лікарні жінка, яка мала запалення легень, також отримала позитивний результат.

Ми їх всіх скеровуємо на ПЛР-тестування, бо тоді вже буде 100-відсотковий результат. Люди повністю ізольовані, транспорт йде на повторну дезінфекцію. Ми далі будемо проводити експрес-тестування, бо нам важливо відсікти тих людей, які можуть заразити інших.

Тих двоє хлопців з АТП-1 стан здоров`я мали нормальний, хвилювань не було.

Ці четверо людей є на самоізоляції, в них самопочуття є не критичне, але ми будемо очікувати результати ПЛР-тестів", — розповів мер Львова Андрій Садовий.

Як уточнили в АТП-1, чоловіки 1990 та 1976 років народження. Прийняті на роботу в АТП-1 в березні цього року.

Станом на 12.00 год в АТП-1 експрес-тестами вже перевірили 30 водіїв. Тестування триватиме до кінця дня.


Нагадаємо, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб вважає, що тестування на COVID-19 доцільне лише після клінічних проявів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів