Сьогодні стартував Львівський медичий форум

11:05 1 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Він відбуватиметься 1-3 квітня в Палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 за сприяння міністерства охорони здоров’я й департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

У рамках Львівсього медичого форуму також проходитимуть медична виставка «Галмед: здоров’я та довголіття» та V спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок». Як повідомляють організатори, основне завдання Форуму – привернути увагу фахівців до важливості проблеми здоров’я, розвитку медичної галузі, сучасних медичних технологій, надати можливість ознайомитися із сучасним медичним обладнанням, методами діагностики та профілактики захворювань.

Цей захід також внесений до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій. Натомість медична виставка «ГалМЕД: здоров’я та довголіття» матиме такітематичні розділи: лікувальне та діагностичне обладнання, лабораторна техніка та медицина, засоби реабілітації та товари для людей з обмеженими можливостями, бальнеологічне обладнання, засоби надання невідкладної допомоги, офтальмологічні послуги та обладнання, фармацевтичні препарати, інформаційно-телекомунікаційні технології, сучасна клініка та послуги, медичний одяг, засоби санітарії та дезінфекції, медичний туризм, біологічно активні добавки, фітопродукти та лікувальна косметика, санітарно-гігієнічне обладнання.

Щодо V спеціалізованої виставки «Стоматологічний ярмарок», то вона буде представлена розділами на таку тематику: стоматологічне обладнання та інструментарій, витратні матеріали та лікувальні препарати та оснащення стоматологічних кабінетів та клінік

Про це повідомляє сьогодні, 1 квітня, «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів