Сьогодні розпочали вакцинацію працівників Львівської обласної інфекційної лікарні

11:36 25 лютого 2021 р.

Фото до новини

Учора, опівночі на Львівщину прибула вакцина Oxford/AstraZeneca (Covishield) для вакцинації від COVID-19. Вже сьогодні нею вакцинують перших медиків.

Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

«Одним з успіхів і центральної влади, Міністерcтва охорони здоров’я є те, що ми отримали вакцину і вже сьогодні можемо розпочинати перший етап вакцинації. Загалом на Львівщину привезли понад 42 тисячі доз вакцини. Першими за рекомендаціями МОЗ вакцинуватимуть медиків мобільних груп, а також медиків ковідних лікарень», - розповів заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Він зазначив, що область готова до проведення вакцинування.

«Медичні склади готові, температурний режим дотримується, як на етапі транспортування, так і на етапі зберігання. Сформовані переліки медичних працівників, які йдуть на перші етапи. Найближчим часом очікуємо наступні поставки вакцини на Львівщину»,-  додав Іван Собко.

Cьогодні першими вакцинуються медики Львівської обласної інфекційної лікарні. Це медичний заклад – один з понад двох десятків в області, які перебувають на передовій боротьби з коронавірусом.

Брифінг (на фото) щодо прибуття на Львівщину доз вакцини для щеплення від COVID-19 дали сьогодні заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис,  керівниця Львівського обласного лабораторного центру Наталія Іванченко. 

А о 14.00 на брифінгу у ЛОДА розповість про свої враження від щеплення перша вакцинована у Львові Таміла Алексанян - завідувачка 4-го відділення Львівської обласної інфекційної лікарні.

У Львові вакцину від Covid-19 будуть складувати у Брюховичах

В Україні розпочинають вакцинацію проти COVID-19. Буде 4 вакцини

Львівщина не отримає першою вакцину від коронавірусу: далеко від Києва

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів