Розповсюдження коронавірусу йде на спад, – МОЗ

17:30 24 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Кількість новозареєстрованих випадків коронавірусної інфекції «Cоvid-19» щодня зменшується.

Про це, як повідомили в понеділок, 24 лютого, в агенції новин «Укрінформ», заявив на брифігу у понеділок заявив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко, котрий зазначив: «Вже зареєстровано понад 76 тисяч випадків, в той же час вже більше 10 днів спостерігається щоденне зниження кількості випадків, що реєструються. Впродовж п’яти днів немає перевищення навіть 1000 випадків на день. 80% усіх випадків локалізовані в одній провінції Хубей, і 97 випадків локалізовані в самій Китайській народній республіці.

«На весь світ приходиться 3% випадків зареєстрованої корона вірусної хвороби. Найбільший – поза межам Китаю, сплеск зареєстрованих випадків захворювання на Cоvid-19 спостерігається в Італії, станом на 13 годину 24 лютого це 200 випадків, два з яких летальні, у жінок похилого віку. А в Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку «Cоvid-19» не зафіксовано.», – поінформували також Віктор Ляшко.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині відбудеться симуляційне навчання готовності закладів охорони здоров’я до госпіталізації хворих з гострою респіраторною хворобою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів