Робити чи не робити? 6 переваг блефаропластики

21:15 22 листопада 2023 р.

Фото до новини

Своєю появою на ринку пластичної хірургії блефаропластика викликала неабиякий резонанс.

Зона навколо очей завжди вважалася дуже делікатною та заслуговувала на окремий підхід до догляду. Разом з цим стали доступними ще й радикальні методи хірургічного втручання в структуру повік, жирових пакетів під очима та навіть зміна розрізу. Спочатку пацієнти побоювалися цієї методики, адже це «очі». Але з роками блефаропластика заявила про себе як безпечне, комфортне, результативне хірургічне втручання, що проводиться з метою омолодження шкіри повік та не має конкурентів за своєю ефективністю. Дійсно, жоден крем, сироватка, патчі чи маски не дадуть такого результату, як оперативна процедура. Користується широкою популярністю блефаропластика в Києві серед дівчат та жінок у віці 35 – 40 років та впевнено розширює коло своїх прихильниць і навіть прихильників. Щоб безсумнівно прийняти для себе рішення про проведення цього виду хірургічного втручання, необхідно виявити суть і однозначні переваги процедури.

Що таке блефаропластика і яка вона буває?

Блефаропластика — це хірургічна операція, що проводиться з метою корекції верхніх та нижніх повік для досягнення стійкого омолоджувального ефекту зони навколо очей. Процедура ефективно усуває перші ознаки старіння, зморшки, птоз шкіри повік, “мішки” під очима та синці. Результат після блефаропластики закріплюється на все життя. Операція буває трьох видів:

  • пластика верхніх повік;
  • пластика нижніх повік;
  • кругова блефаропластика.

У сучасних умовах пластика повік може проводитись як класичним методом із використанням скальпеля, так і лазерною технологією, яку рекомендують хірурги. Блефаропластику обирають як жінки з переліком показань до процедури, так і пацієнти, що бажають виправити вроджені дефекти повік чи асиметрію, не чекаючи перших вікових змін.

tajOfpf3iWV2-E_xF4ZmbstcuHOAHUO8XZ6aFa2sdNiEdLzvwU_cRbR3FzefI4UkC_P_NXHn0GUScSIMnOjzwcd8SjhowqJrSPmV0WK23gSDFZlmTu7ec2Ydh-V-kJetuvn35Z6RfTPKG2IVsSdHk5Q

Переваги процедури

Популярність блефаропластики підкріплена тисячами позитивних відгуків від пацієнтів, а отже й значним переліком переваг, адже саме ці фактори впливають на остаточне рішення пацієнта про проведення процедури. Отож, пластика повік:

  1. Має швидкий результат, який буде помітно одразу після проведення процедури.
  2. Реабілітаційний період займає 2 – 3 тижні та не передбачає потреби відмовлятися від звичного комфортного життя.
  3. Операція не передбачає перебування у стаціонарі.
  4. Блефаропластика не залишає за собою слідів хірургічного втручання, а косметичні розрізи вдало ховаються в природних складках шкіри повік.
  5. Універсальність операції зумовлена тим, що всього одна процедура комплексно усуває зморшки, птоз шкіри повік, асиметрію, «мішки» під очима та зайві жирові відкладення, формує свіжий молодий погляд та підтягнуту гладеньку шкіру.
  6. Результат зберігається назавжди, а омолоджувальний ефект прибирає з обличчя мінімум 7 – 10 років від реального віку.

Відкритий привабливий погляд, молода підтягнута шкіра, відсутність зморшок та глибоких складок — усе це реально отримати всього за одну процедуру! Блефаропластику обирають рішучі, тому наважуйтесь прямо зараз!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів