Пластична хірургія: напрямки та особливості

20:21 26 серпня 2021 р.

Фото до новини

Сучасна пластична хірургія дозволяє усунути різні дефекти за медичними або естетичними показаннями. Для цього кваліфіковані хірурги використовують новітні методики та інноваційне обладнання.

У клініці «Мед-Атлант» є пластична хірургія в Івано-Франківську, в якій працюють першокласні та досвідчені хірурги. Вони ознайомлять пацієнта з можливими варіантами вирішення проблеми та особливостями оперативного втручання. 

Напрями пластичної хірургії

У приватному медичному центрі в Івано-Франківську пропонуються наступні послуги у відділенні пластичної хірургії: 

  • мамопластика; 
  • абдомінопластика; 
  • ліпосакція; 
  • ліпофілінг; 
  • пластика обличчя; 
  • лікування гінекомастії. 

Мамопластика або пластика грудей полягає в проведенні пластичної операції для корекції, усунення дефектів, відновлення форми молочних залоз. За посиланням https://med-atlant.if.ua/plastychna-hirurgiya/khirurhiia-molochnykh-zaloz можна докладніше дізнатися про процедуру та записатися на консультацію до фахівця в будь-який зручний час. 

Пластика обличчя: блефаропластика, отопластика, видалення грудочок Біша, корекція верхньої губи, дозволяє усунути дефекти та вікові зміни. Абдомінопластика призначається для корекції живота та відновлення черевної передньої стінки. 

До основних показань відноситься відновлення після вагітності та пологів, різкого скидання ваги, гормональних порушень та ін. Після пологів пластику живота дозволяється робити не раніше, ніж через рік. 

За цей час жіночий організм повинен відновитися природним шляхом. В інших випадках буде потрібно додаткове медичне обстеження з метою визначення причин та прийняття правильного рішення щодо проведення пластичної операції. 

В ході ліпосакції пластичним хірургом видаляються жирові відкладення на животі або руках, що дозволяє скорегувати форми та створити струнку фігуру. Ліпофілінг або ліпомоделювання відноситься до малоінвазивних процедур, для виконання яких використовується власна жирова тканина пацієнта. 

Особливості проведення мамопластики

Мамопластика дозволяє збільшити або зменшити розмір молочних залоз, скорегувати форму сосків та ареоли, виконати підтяжку та ін. Пластика грудей буває естетичною або реконструктивною. 

До основних видів мамопластики відноситься підтяжка, збільшення/зменшення грудей, реконструкція ареоли та соска, ендопротезування, заміна або видалення імплантів. Головними показаннями до призначення пластики є втрата пружності та форми молочних залоз, проблеми зі здоров'ям через великий розмір бюсту, мікромастія, асиметрія, реконструкція після травм або хірургічного втручання. 

Перед процедурою кваліфікований хірург обов'язково проводить консультацію та огляд, призначає діагностику з метою виключити наявність можливих протипоказань. Серед них хронічні, онкологічні та інші захворювання, погане згортання крові, нестабільність жіночої психіки та ін.

У Львові вдячні німецькому хірургу і українському футболісту

10 хірургів 5 годин оперували чоловіка, який розбирав снаряд

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів