Небезпека у салонах краси та перукарнях Львова: що робитимуть

12:31 17 серпня 2023 р.

Фото до новини

У Львові запускають «Школу безпечної краси».

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Школа безпечної краси» має допомогти створити високий стандарт безпеки та гігієни під час проведення косметичних та косметологічних процедур у салонах та барбершопах нашого міста. Така школа відбуватиметься у місті вперше у співпраці управління охорони здоров'я Львівської міської ради, Львівського обласного центру контролю профілактики хвороб МОЗ України та за підтримки благодійної організації «100% Життя».

«Салони краси та перукарні надають десятки послуг, які повинні бути не тільки якісними, але і безпечними для здоров’я. Певні процедури і маніпуляції припускають порушення цілісності шкірних покривів і слизових оболонок, також існує висока ймовірність випадкового мікротравмування інструментами. Ці процедури є потенційно небезпечними як для відвідувача, так і для фахівця, який надає послугу, через ймовірний ризик контакту з кров’ю», – пояснюють в міському управлінні охорони здоров’я.

Фахівці розкажуть майстрам про правильну обробку інструментів, безпечне поводження з біологічними рідинами, зокрема, кров’ю та проведуть майстер-клас з техніки обробки рук.

Україна вилікує всіх першочергових пацієнтів з гепатитом С

У Львові провели акцію з профілактики гепатиту (+відео)

У Львові стартувала акція «Гепатит С – виліковний»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів