Нардеп з Львівщини пропонує спочатку переглянути фільм Роберта де Ніро, а потім вакцинуватися від COVID-19

14:00 10 грудня 2020 р.

Фото до новини

Народний депутат Юрій Камельчук виступив проти вакцинації від коронавірусу.

Про це Юрій Камельчук ("Слуга народу")  написав на своїй сnорінці у Фейсбуці: "Фільм Роберта Де Ніро "Відвакциновані". Перегляньте, перш ніж підтримувати обов'язкову вакцинацію. Потім може бути пізно. P.S. І нехай поллється шквал критики)".

Також противник вакцинації Захар Мілютін прокоментував цей допис народного депутата так:" Дуже варта перегляду стрічка. А ось тут мої анотації ще 12-ти не менш вартих уваги переважно свіжих американських, канадських, французьких, данських та канадських документальних фільмів про шкоду та небезпеку вакцин. Дуже рекомендую! https://bit.ly/2JOPY5R". 

Натомість ексзаступниця міністра енергетики та вугільної промисловості Наталія Бойко зауважила у коментарі інше: "До вакцини кожен може ставитися, як вважаєте за потрібне, єдине, що хотіла б зазначити - це не фільм Де Ніро. Де Ніро був співзасновником фестивалю, який відмовився показувати фільм. Краще перевіряти інформацію, а не поширювати гучні заголовки))"...

Інший користувач соціальної мережі Назар П'єцух резюмував: "Рекомендую зазначити, що це Ваша особиста позиція, а не позиція партії та уряду!!"

Російської вакцини від коронавірусу не буде в Туреччині

Медведчук у політичній ролі російського вакцинатора

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів