На Львівщині відкрили амбулаторію групової практики

15:00 22 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Амбулаторія групової практики в селі Брюховичі на Перемишлянщині обслуговуватиме понад чотири тисячі мешканців навколишніх населених пунктів, серед яких більше пів тисячі дітей.

Про це повідомили в п’ятницю, 22 листопада, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що офіційне відкриття амбулаторії відбулося за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського, заступника голови облдержадміністрації Юрія Холода. Відтак, медичні послуги у ній зможуть отримувати жителі сіл Брюховичі, Плетеничі, Малий Полюхів, Осталовичі, Утіховичі, Розсохи, Вовків, Брикун, Подусів, Білка й Костенів.

Амбулаторія групової практики оснащена медичним обладнанням, а також передбачає житло для лікаря. Окрім того, окремо для потреб амбулаторії закупили автомобіль «Reno Duster».

Для маленьких пацієнтів на подвір’ї амбулаторії обладнали дитячий майданчик. Загальна вартість амбулаторії становить 8857,8 тисячі гривень (субвенція з державного бюджету місцевому бюджету – 7 808,285 тисячі гривень, співфінансування з місцевого Перемишлянського районного бюджету – 1 049,515 тисячі гривень).

Як інформував «ЩЛ», у Львові затвердили програму забезпечення ліками.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів