На Львівщині отруїлася алкоголем школярка

17:48 29 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: pogliad.ua

На Львівщині потрапила до лікарні з алкогольним отруєнням школярка.

28 січня до Перемишлянського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків, що бригадою швидкої допомоги  до лікарні доставили і госпіталізували 13-річну жительку одного з населених пунктів району, з діагнозом «алкогольне отруєння».

На місце події прибули слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції та інших служб Перемишлянського відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що дівчинка вживала алкоголь разом зі своїми подругами, після чого в неї раптово погіршилося самопочуття і її доставили до медичного закладу.  Спиртне школяркам, на їх прохання, придбав у магазині 18-річний місцевий мешканець.

За даними медиків, після надання допомоги, стан дівчинки стабільний, вона перебуває під наглядом лікарів. Відтак, до адміністративної відповідальності за статтею 184 (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення будуть притягнуті батьки дітей, які вживали  алкоголь. Їм загрожує накладення штрафу від п’ятдесяти до ста

Про це повідомили в обласному управлінні поліції. Як інформував «Щоденний Львів», медики зареєстрували шість випадків гострої кишкової інфекції серед тих, хто напередодні харчувалися в ресторані «Золота гора» у Трускавець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів