Львівський Євромайдан передає медикаменти бездомним

10:42 12 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/euromaidanlviv

Зібране небайдужими під час акцій протесту відтепер – у Центрі обліку й нічного перебування безхатьків на вулиці Кирилівській, 3а.

Активісти Львівського Євромайдану проявили турботу про міських безхатьків. Так, у зв’язку із завершенням активної фази протестів Євромайдану, у розпорядженні залишились певна кількість медикаментів, які хотіли передати на потреби потребуючим. 

Аби використати із суспільною користю медикаменти, які вдалось зібрати в часі акцій протесту, частину вирішили передати на потреби львівських бездомних у Центр обліку та нічного перебування бездомних, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а. Його директор, о. Олег Федоренко, повідомляє:

«Ми вдячні за прояв небайдужості до потреб бездомних нашого міста, адже попри соціальні послуги, які надають фахівці в нашій установі, як: нічліг, юридична підтримка, санітарно-гігієнічні послуги, харчування, наші медсестри проводять також і первинний медичний огляд. Й в силу об’єктивних обставин виникає потреба у забезпеченні найбільш поширених медикаментів, як: перев’язочні матеріали, маски, противірусні препарати, вітаміни тощо, що й власне нам передали».

Повідомляючи про це сьогодні, 12 березня, прес-служба міської ради нагадує, що з питань співпраці з Центром обліку та нічного передування бездомних громадян можна звертатися за телефонами 233 14 79 або 233 10 49. Його адреса – вулиця Кирилівська, 3А.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів