Львівська міськрада закликає не купувати будівлі дитячого санаторію

17:50 3 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Львівська обласна рада виставила на продаж комплекс будівель та споруд на вулиці Коновальця, 114 та 116, де розміщений комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій.

Про це повідомили в п’ятницю, 3 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що наразі тривають судові процеси щодо визнання незаконним і скасування рішення обласної ради про право власності на ці приміщення. Тож Львівська міська рада застерігає усіх бути свідомими й не брати участі в аукціоні з продажу цих будівель.

У департаменті гуманітарної політики ЛМР зазначили: «Мова йде про дитячий санаторій на вулиці Коновальця, 144 та 116. Це будівлі, які є на балансі 4-ї міської клінічної лікарні. У 2009 році в незаконний спосіб було виготовлено свідоцтво на право власності на цю будівлю Львівською обласною радою».

У ЛМР також наголосили: «Львівська міська рада звернулася з позовною заявою до суду. Однак обидві інстанції не задовольнили позов мерії. Тому 26 грудня 2019 року ЛМР подала касаційну скаргу на рішення апеляційного суду, щоб скасувати право власності обласної ради на ці приміщення. Відтак, закликаємо усіх звернути на це увагу і не брати участь в аукціоні, тому що це рішення незаконне. ЛМР готує листи у відповідні органи щодо незаконних дій Львівської обласної ради».

Як інформував «ЩЛ», у міськраді заявили керівництву держави та обласної ради щодо недопустимості перереєстрації лікарень, які розміщені і функціонують у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів