Львівська лікарня отримала устаткування від Люблінського воєводства

23:19 15 квітня 2021 р.

Фото до новини

Таке устаткування масово використовується в польських лікарнях, - розповідає директор Воєводської спеціалізованої лікарні у Любліні Пьотр Матей.

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.

Управління Люблінського воєводства надіслало одній з львівських лікарень устаткування на суму 50 тисяч злотих. Це устаткування, необхідне для експлуатації медичних кисневих систем. У купівлі та наданні устаткування взяла участь Воєводська спеціалізована лікарня на Красніцькій алеї в Любліні.

Устаткування такого роду масово використовується в польських лікарнях, - розповідає директор Воєводської спеціалізованої лікарні у Любліні Пьотр Матей:

«Моя лікарня, яку я представляю, Воєводська спеціалізована лікарня, практично має такий доступ до кисню, скільки є ліжок. Час від часу є такі ліжка, з якими немає такої потреби, проте так звана киснева терапія є елементом лікування пацієнтів. Тому Польща могла собі дозволити на таку закупівлю, хоч це також нелегко, позаяк зараз є більший попит, наприклад, у тимчасових лікарнях, що є новими лікарнями, або ж у таких лікарнях, які пристосовували свої відділення на потреби COVID. Але це вдалося купити. Сьогодні Польща як країна, і наше воєводство, і Люблін у цьому повністю забезпечені».

У четвер зранку устаткування вирушило з Любліна до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів