Ортопеди з Польщі допомагатимуть дітям у Львові

11:15 6 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

7 червня у львівську міську дитячу клінічну лікарню приїде з черговим, уже шостим, візитом команда лікарів-ортопедів з Університетської клініки Вроцлава, яку очолює професор Кшиштоф Колтовські.

Про це повідомили в четвер, 6 червня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Лікарі консультуватимуть дітей з нейрохірургічною та ортопедичними патологіями, а також прооперують 14-річну дівчинку зі складною патологією хребта.  Як розповів головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, дівчинка, яку оперуватимуть під час візиту польських фахівців, має складну нейроортопедичну патологію хребта з порушенням динамічної та статистичної функції хребта, тому операція їй дуже потрібна».

«Такі високотехнологічні операції в Україні досі виконували лише у Києві та Харкові, а тепер успішно виконують і у Львові, завдяки допомозі польських лікарів. До слова, пацієнтка є жителькою одного зф сіл Львівської області. Практичний майстер-клас польські колеги проведуть, як і під час попередніх візитів, безкоштовно», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів