Хірурги зі США прооперують у Львові 52 дитини

13:15 26 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

В облраді запевнили: «Лікарі оглянули 109 дітей з рубцевими змінами після опіків, з яких відібрано 52 дитини для проведення оперативних втручань».

У прес-службі Львівської обласної ради повідомили сьогодні, 26 вересня: «Соціальний проект «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» вже всьоме збирає кращих спеціалістів, які допомагають маленьким українським пацієнтам побороти наслідки опіків різного ступеню важкості. 23-30 вересня хірурги та анестезіологи міжнародної виїзної клініки «Shriners Hospitals for Children» (Бостон, США) та українські лікарі проведуть під керівництвом Генадія Фузайлова на базі клініки Medicover» у Львов консультативні огляди та оперативні втручання дітям не тільки з Львівщини, а й з Донецька, Миколаєва, Умані, Одеси».
«Турбота та бажання допомогти дітям об'єднали дев’ять висококваліфікованих спеціалістів з провідних клінік та університетів США, а також команди кращих спеціалістів Львівщини. Зокрема, серед українських лікарів – фахівці клініки Medicover, опікового центру 8-ї МКЛ Львова, МДКЛ Львова та ЛОДКЛ «Охматдит», а також група волонтерів – студентів старших курсів ЛМНУ імені Данила Галицького. Вперше в Україні для лікування опікових травм буде використано лазерну установку «UltraPulse CO2 (Lumenis)», – поінформували також в облраді.
Директор виїзної клініки Генадій Фузайлов розповів: «Перший візит на Львівщину для допомоги дітям ми здійснили ще у 2010 році і щоразу наш проект набирає все більших масштабів. Цього року ми вперше прооперуємо кілька дорослих хворих, а також використаємо надсучасний лазер, який дозволяє видаляти шрами без хірургічного втручання».
«Цього року у проект запрошено 190 дітей, більша частина з яких вже проходили лікування за цією програмою, але є і нові пацієнти. Загалом ще у неділю, 24 вересня, лікарі оглянули 109 дітей з рубцевими змінами після опіків, з яких відібрано 52 дитини для проведення оперативних втручань. Операції триватимуть з 25 до 29 вересня включно», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів