Хірург із Німеччини безкоштовно прооперує у Львові не менше 25 дітей (відео, оновлено)

14:05 19 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: tochka.net

Професор Клаус Екснер прибув напередодні й одразу ж взявся оглядати маленьких пацієнтів.

«Хірург з Німеччини Клаус Екснер безкоштовно прооперує 25 маленьких українців, які мають вади обличчя. Медичну допомогу він надаватиме у Львові. Туди професор прибув напередодні і одразу ж взявся оглядати маленьких пацієнтів. Вже сьогодні разом із українськими медиками розпочне оперувати. Це не перший візит німецького фахівця в Україну», – повідомили сьогодні, 19 лютого, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1», де згодом розповіли також:

«Сюди він прилітає впродовж останніх шести років. Не лише безкоштовно оперує дитлахів, але й паралельно передає свій досвід українським колегам. Ще не готовий сказати, скільки дітей ми встигнемо прооперувати. Це залежить від того, наскільки складними буде втручання. Але я чув, що підготували три операційні і ми зможемо там працювати. Разом в команді з українськими фахівцями, очевидно, матимемо змогу прооперувати не менше 25 пацієнтів».

Про це також повідомили сьогодні, 19 лютого, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1», Як інформував «Щоденний Львів», хірург з Німеччини Клаус Екснер прооперує у Львові 30 людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів