Ірина Микичак більше не очолює департамент охорони здоров'я

20:35 13 грудня 2019 р.

Фото до новини

Голова ЛОДА Маркіян Мальський своїм розпорядженням звільнив Ірину Микичак з посади директорки департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації.

Поо це Ірина Микичак повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вперше у житті почула себе двієчницею. Отримала незадовільну оцінку від Іван Собко за роботу на посаді директорки Департамент охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації за 2019 рік. І відповідно прилетіло електронною поштою розпорядження голови ОДА М.Мальського про звільнення з посади. Мені, єдиній зі всіх керівників ОДА, виставлено "оцінку" - "негативно. Попри лідерство Львівщини в структурних змінах медичної галузі, попри явні успіхи охорони здоров'я Львівщини.",- написала Ірина Микичак.

Ірина Микичак також поскаржилася:

"За ці два місяці я пережила безпрецендентний тиск, ігнорування керівництва, маніпуляції фактами і документами, масовану інформаційну компанію в ЗМІ та інтернетресурсах, шквал звернень від осіб, які називають себе представниками медичної громадськості".

В ОДА вважають, що Ірина Микичак перевищила повноваження, коли подавала за своїм підписом проєкти рішень у Львівську облраду. Зокрема, вона спровокувала негативний суспільний резонанс щодо реорганізації дитячих лікарень. Йдеться про ініціативу Ірини Микичак - реорганізувати Львівську обласну дитячу клінічну лікарню "Охматдит" через приєднання її до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Також відомо, що Ірина Микичак відмовилася писати заяву на звільнення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів