Епідемії грипу на Львівщині немає

17:00 21 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: realpolkovnik.ru

Його вірусів лабораторії не виявили.

Як повідомляє сьогодні, 21 жовтня, головне управління Держсанепідемслужби у Львівській області, станом на 18 жовтня захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції знаходиться на неепідемічному рівні. Дослівно ж  департамент охорони здоров’я обласної державної адміністрації повідомляє з цього приводу наступне:

«Перевищення загального епідпорогу по області не зареєстровано, проте відмічається перевищення епідпорогів в Бродівському, Кам’янко-Бузькому, Пустомитівському, Радехівському, Яворівському, Ст.Самбірському, Мостиському районах. З початку епідсезону (з 31 вересня) в області захворіло на гострі респіраторні вірусні інфекції 24632 особи, в т.ч. 14694 дитини до 17 років (59,6%).

Із загального числа захворілих, в інфекційні стаціонари госпіталізовано 553 особи (2,2%), з них 402 дітей до 17 років. Летальних випадків від грипу не зареєстровано.

У контрольному зі захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції місті Львові за звітний тиждень захворіло 3331 осіб, інтенсивний показник на 10 тисяч склав 42,3 при епідпорозі 71,1. Перевищення епідпорогів не зареєстровано у жодній віковій групі.

Питома вага захворілих дітей становить 52,2%. Лабораторно вірусів грипу в області не виділено».

Як інформував «Щоденний Львів», медики не очікують узимку різкого збільшення захворюваності на грип.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів