Екснардеп Богдан Дубневич у незадовільному стані через коронавірус

13:29 10 серпня 2020 р.

Фото до новини

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав секретар Пустомитівської міської ради Андрій Жидачек.

Про це пише DailyLviv.

"Друзі, зараз у незадовільному стані з клятим коронавірусом бореться за здоров’я Богдан Дубневич.

Коли ми читаємо цифри від МОЗу, очевидно, не кожен розуміє наскільки це серйозно. Але коли інфіковується близька нам людей - стає справді дуже страшно. Хтось, можливо, читає цей допис з насмішкою, але впевнений, що спільною молитвою ми допоможемо Богдану Васильовичу одужати.

Він сильна людина і справжній боєць! Не легковажте, бережіть себе і рідних, дотримуйтеся усіх рекомендацій, щоб не підхопити Covid!",- повідомив Андрій Жидачек.

За його словами, Богдан Дубневич уже тиждень перебуває на лікуванні. Андрій Жидачек відмовився уточнити, у яку саме лікарню госпіталізували екс-нардепа, пише Zaxid.net.

«Він перебуває на кисневому апараті, його використовують кілька годин на день, коли є задишка», – уточнив Андрій Жидачек.

Сім’я Богдана Дубневича перебуває на самоізоляції, усі здали тести на коронавірус, однак результати тестів Андрій Жидачек не знає.

Довідка

Богдан  Дубневич (нар. 10 травня 1962, Зубра Пустомитівського району Львівської області) — бізнесмен та політик, президент ТОВ АПП «Львівське», депутат Львівської обласної ради V і VI скликань, народний депутат України 8-го скликання.

Навчався у взуттєвому училищі.

Закінчив Інститут економіки та менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.
Трудова діяльність

У 1979 році працював на «Фабриці індивідуального пошиття та ремонту взуття»;

У 1980 році закінчив вечірню школу № 9 у Львові.

1980—1982 рр. — служба в армії.

З 1984 року працював завідувачем ательє в Пустомитівському райпобуткомбінаті».

У 1988 році відкрив майстерню з ремонту й виробництва взуття.

У 1989 році засуджений на 8 років позбавлення волі за розкрадання державного майна в особливо великих розмірах (ст. 86-1 Кримінального кодексу УРСР)[1]. У 1992 році достроково був звільнений за станом здоров'я.

В 1993 році (за деякими даними в 1994 році) — голова сільськогосподарського виробничого підприємства «Львівське», яке було створено на базі колишнього радгоспу в Пустомитівському районі.

У 1998 році заснував і очолив приватне підприємство ТОВ АПП «Львівське».

Наприкінці 90-х брати Дубневичі організували виробництво й доставку пластмасових деталей для «Львівської залізниці».

У 2003 році Ярослав Дубневич і його брат Богдан заснували НПП «Колійні технології». У 2004 році в фірму перейменували в «Корпорацію „Колійності-ремонтні технології“».
Політична діяльність

У 2002 році балотувався в народні депутати.

2006—2010 рр. обраний депутатом Львівської обласної ради від БЮТ.

У 2010 році обраний депутатом Львівської обласної ради від партії «Відродження».

У 2012 році його участь в парламентських виборах супроводжувалася конфліктами з регіональним штабом ВО «Батьківщина» і в процесі передвиборчої кампанії він був виключений зі списків цієї партії[2].
Критика

У ЗМІ неодноразово публікувалася інформація про те, що комерційні структури, пов'язані з Богданом Дубневичом та його братом Ярославом, регулярно виграють тендери на постачання запчастин для Укрзалізниці. Тільки за 2016 рік державна компанія закупила в них товарів на суму близько 1 млрд грн. Сумніви в їх необхідності висловлював навіть міністр інфраструктури Володимир Омелян. При цьому в самих тендерах могла бути присутня корупційна складова.

У квітні 2015 року великий резонанс серед екологів та захисників тварин викликали фотографії, які Б. Дубневич викладав на своїй сторінці у соцмережах. На них він був зображений на фоні різноманітних вбитих тварин.

Родина

    Одружений з Тетяною Дубневич, має двох доньок і сина.
    Зять — Гичка Назарій Михайлович, співвласник оздоровчого центру «Медичний Львів», співвласник ТОВ "Мисливське господарство «Вепр».
    Сват — Гичка Михайло Михайлович, депутат Львівської облради, головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні.
    Брат — Ярослав Дубневич, народний депутат Верховної Ради України VII скликання.

Додамо, коронавірус: на Львівщині почали розгортати лікарні другої хвилі.

У Львівській області - одна з найбільших в Україні завантаженість коронавірусних ліжок.

Як експочесний консул Нідерландів у Львові переміг коронавірус (відео).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів