До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні вже госпіталізовано 24 отруєних на площі Ринок (відео)

17:27 13 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, «станом на 16.30 год. 13 травня всього потерпілих,які були госпіталізовані із вогнища інфекції, – 24 особи».

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 13 травня 2015 року о 10.50 диспетчер Львівського обласного центру ЕМДМК отримала повідомлення про масове надходження хворих із діагнозом «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню. Госпіталізація почалась в післяобідній час 12 травня й триває досі.

При зборі епіданамнезу було встановлено, що всі захворілі харчувалися 11 травня у одному з ресторанів на площі Ринок, а вживали кури-гриль, картоплю по-домашньому, страви з риби та страви з заварним кремом. 

Станом на 16.30 год. 13 травня 2015 року всього потерпілих, які були госпіталізовані із вогнища інфекції – 24 особи, з них четверо – діти до 18 років. Дві особи самостійно залишили стаціонар і були виписані, всього в стаціонарі на даний час перебуває 22 особи, з них четверо – діти до 18 років.

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, повідомили також, що ситуацію щодо можливого отруєння людей внаслідок споживання продуктів харчування у одному з ресторанів Львова зараз вивчають фахівці. Всім госпіталізованим пацієнтам проводиться необхідний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до протоколів МОЗ України. Ситуація перебуває на контролі. На місці працюють спеціалісти Головного управління держсанепідслужби України у Львівській області».

Як інформував «ЩЛ», госпіталізовані з діагнозом харчова токсикоінфекція харчувалися в ресторані на площі Ринок у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів