Cтан критичний, глибока мозкова кома, штучна вентиляція легенів. У лікарні борються за життя Ірини Фаріон (відео)

23:00 19 липня 2024 р.

Фото до новини

Мовознавицю доправили у лікарню в критичному стані з ознаками відкритого проникаючого вогнепального поранення голови.


Про це повідомили у лікарні невідкладної медичної допомоги Львова, куди доправили Ірину Фаріон після замаху на її життя.

Як повідомила керівниця анестезіологічної служби Першого медичного об'єднання Львова, Ірині Фаріон провели первинну хірургічну обробку рани, за її життя продовжують боротись лікарі. 

Лікарка також повідомила, що Ірину Фаріон доправили в медзаклад у критичному стані з ознаками відкритого проникаючого вогнепального поранення голови. «Стан критичний, глибока мозкова кома, штучна вентиляція легень», - так схарактеризувала стан пацієнтки керівниця анестезіологічної служби.

Нагадаємо, стрілець влучив у скроню Ірини Фаріон, її забрала швидка. Ірина Фаріон перебуває з вогнепальним пораненням у критичному стані в лікарні першого ТМО на вул. Топольній (колишня лікарня швидкої допомоги).

Пишуть, що стрільця бачили сусіди, він був у рукавичках, а зброя — без глушника. Замах стався на вулиці Масарика у Львові.

За попередньою інформацією, стрілець — хлопець 20-25 років. Коли Фаріон вийшла з будівлі, то він підбіг і вистрелив їй в голову.  Також відомо, що завтра мовознавця з родиною планувала їхати на відпочинок у Болгарію.

Завтра, 20 липня, о першій годині ночі міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповість на брифінгу про замах на Ірину Фаріон.

Ірина Фаріон — українська мовознавиця, педагогиня, науковиця, докторка філологічних наук, професорка, політикиня, народна депутатка України VII скликання, колишня голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету ВРУ з питань науки і освіти, політична та громадська діячка, публіцистка, блогерка.

Читайте також: Фото особи, яку впродовж тижня бачили біля будинку Ірини Фаріон

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів