Бронхіальна астма не витримала бджоловжалювання, - перукарка зі Львова

13:08 8 грудня 2019 р.

Фото до новини

Шість років Марія Гапаляк, яка працювала перукаркою, жила з інгалятором і таблетками. Лікарі поставили їй діагноз – бронхіальна астма. Менше, ніж за півроку, завдяки бджоловжалюванням, жінка видужала. Ремісія триває вже 9 років.

- Кашляла впродовж шести років так, що були дні, коли боялася йти на роботу. Лікарі поставили діагноз бронхіальна астма, прописували різні інгалятори. Дози інгаляцій доводилося щоразу збільшувати. Але ставало все гірше і гірше. Один раз, навіть, лежала в лікарні під крапельницею 24 дні. Був дуже важкий стан. Думала, що я вже, напевно, помираю. Робила в лабораторіях проби на алергени - не знайшли нічого, - розповідає пані Марія. - Усе змінилося після одного випадку в перукарні. Один з моїх клієнтів сказав, що мав великі проблеми зі здоров’ям, які вирішив … бджоловжалюванням. Порадив і мені спробувати цей метод лікування, - розповідає Марія Гапаляк. 

За її словами, лікар-апітерапевт Іван Йосипович Пилипчук одразу поставив пацієнтці вимогу – відмовитися від інгалятора, щоб не було конфлікту між хімічними препаратами і природним бджолиним апітоксином.

- І хоча я ще мучилася-кашляла, але інгалятор після початку бджоловжалювання вже не брала. Але ще місяць приймала таблетки. Та поступово зменшувала їхню дозу – з цілої таблетки до четвертинки,- згадує перукарка.

 Повірила в результативність методу бджоловжалювання Марія Гапаляк після 5 тижнів лікування.

- Пять тижнів, доки тривав перший курс бджоловжалювання, дуже мучилася. А ось після другого курсу вже почала дихати на повні груди. Тоді я полікувалася три курси поспіль. А два чи три роки регулярно ходила навесні-восени. Тепер ходжу на бджоловжалювання раз на рік для профілактики, - розповідає пані Марія.

Крім бджоловжалювання, пацієнтка ще пила збір трав, які призначив Іван Пилипчук.

- Збір з шести трав. Я дотепер їх пю. Також Іван Йосипович порадив відмовитися від цільного молока  і цукру. Натомість кисломолочні продукти споживаю. Кетчуп, майонез не їм уже багато років. Зате меду дуже багато вживаю. Він мені дуже смакує. Дуже люблю і каву. Раніше пила каву з молоком, але то не кава, а компот. А тепер без кави не можу. Немає кави - немає роботи, - підсумовує пані Марія.

Перші результати лікування, згадує перукарка, зауважили її клієнти.

- Вони бачили мій стан до початку бджоловжалювання і після. І вже девять років після першого візиту до Івана Йосиповича я не кашляю. Забула про свій колишній діагноз, - каже Марія Гапаляк.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів