Бджолина «віагра» відновлює статеву функцію у щонайменше 30% чоловіків, – лікар у Львові

11:05 12 серпня 2019 р.

Фото до новини

Якщо у чоловіка немає протипоказів до бджоловжалювання, то дія апітоксину на відновлення статевої функції є прекрасною. За багаторічними спостереженнями апітоксинотерапія допомагає щонайменше третині чоловіків.

Про це "Щоденному Львову" розповів Валерій Філіпський, сексопатолог-андролог вищої категорії Клінічної лікарні Львівської залізниці. За словами лікаря, причин сексуальних розладів у чоловіків нині є багато, тому на них треба впливати комплексно. Лікування еректильної дисфункції (імпотенції) найліпше вести із застосуванням і фармацевтики, і нетрадиційної або народної, як ще її називають, медицини. 

- Базовий фармацевтичний препарат - "Віагра". Основною діючою речовиною "Віагри" є силденафіл. Дослідників, які відкрили властивості силденафілу, нагородили двадцять років тому Нобелівською премією. Силденафіл є у всіх генеричних препаратах (дженериках) "Віагри" різних виробників у світі, у тому числі й українських. Він у більшості випадків допомагає, але не завжди лікує. Та навіть одноразове спрацювання дуже допомагає чоловікові, бо додає йому віри у відновлення нормального статевого життя. Звикання до препарату силденафіл не спричиняє. Деякі чоловіки приймають "Віагру" багато років без контролю лікаря - цього робити не можна, бо можуть бути непередбачувані побічні наслідки,- каже Валерій Філіпський. 

Лікування сексуальних розладів фармацевтичними препаратами варто доповнювати здобутками народної медицини, наголошує лікар. Дуже ефективні препарати, виготовлені з бобрового струменю. Найпопулярніший в аптеках - "Мускусил". Також - життям і здоров'ям пасічників - перевірена ефективність бджолиної отрути. 

- Якщо в чоловіка немає протипоказів до бджоловжалювання, то дія апітоксину на відновлення статевої функції є прекрасною. За багаторічними спостереженнями апітоксинотерапія допомагає щонайменше третині чоловіків. Але для цього бджолине жало треба націлити в акупунктурні крапки, які відповідають за статеві функції. Насамперед я маю на увазі результати лікування у відомого апітерапевта і фітотерапевта Івана Йосиповича Пилипчука. Для мене він був і залишається апітерапевтом номер один. Відтоді, коли він розпочав цей напрям у медицині на базі залізничної лікарні у Львові сорок років тому і дотепер - коли має свою приватну практику. Разом з Іваном Пилипчуком я був учасником багатьох зарубіжних конференцій і форумів з питань апітерапії, де щоразу переконувався, що такого великого практичного досвіду у цій сфері в Європі не має ніхто. Саме тому у Польщі Івану Пилипчуку неодноразово пропонували очолити клініку апітерапії і зняли фільм про його метод лікування, - інформує Валерій Філіпський.  

Нагадаємо, перелік хвороб з показами для бджоловжалювання збільшується.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів