Аптека в центрі Львова може розпочати повноцінне функціонування, – ЛМР

17:05 18 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Заступник міського голови Львова запевнив: «Аптеку на площі Міцкевича буде збережено – сьогодні знято огорожу та відкрито вхід до приміщення».

Про це повідомили у вівторок, 18 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Львівська міська рада вболіває за відновлення роботи аптеки на площі Міцкевича. Позиція мерії однозначна – аптека має бути збережена».

Заступник міського голови Львова Львова з питань розвитку Андрій Москаленко запевнив: «Сьогодні відбулась чергова зустріч представників міста, представників НАК «Надра України», які є власником приміщень, і керівництвом аптеки для врегулювання ситуації. Сьогодні було знято огорожу та відкрито вхід до аптеки. Крок за кроком відвойовуємо аптеку на площі Міцкевича. Світло включили раніше, а сьогодні забрали огорожу та звільнили вхід в аптеку. На зустрічі всіх сторін сьогодні в аптеці ще раз проговорили умови нової угоди. Наступного тижня відбудеться чергова зустріч по угоді. А тим часом аптека нарешті може розпочати повноцінно функціонувати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів