Акція незгоди у Львові заблокувала вхід у поліклініку

17:30 16 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

Під час акції під стінами медзакладу мало не трапився інцидент, однак вчасно зреагували правоохоронці.

На порталі оперативних новин «Varta1» повідомили в понеділок: «У Львові уже тривалий час ведуться запеклі баталії довкола посади головного лікаря 3-ї комунальної стоматологічної поліклініки міста. Нині, 16 липня, близько опівдня чергова акція протесту відбулася під стнами медзакладу, розташованого на вулиці Петлюри в Залізничному районі».

«Заблокований вхід, правоохоронці й протестувальники, заклики до вирішення конфлікту за столом переговорів – увесь захід зводиться до розходження в думках й діях щодо здійснення реформи у царині стоматологічної служби Львова. Окремі працівники поліклініки вважають призначення нового керівника, запропонованого мерією, рейдерським захопленням. Натомість чиновники міськради запевняють, що все відбувається законно», – поінформували також на порталі оперативних новин.

Один з протестувальників зачитав текст документу: «Був представлений акт камеральної перевірки Державної фіскальної служби згідно з яким керівником є Слічна Галина Миколаївна. Натомість Павлів Юрій – простий приватний підприємець. І жодного відношення до керівного складу 3-ї комунальної стоматполіклініки не має».

«Загалом вся акція зводиться до словесних перепалок між учасниками. Та все-таки під час путчу мало не трапився інцидент, спровокований начальником управління охорони здоров’я ЛМР Володимиром Зубом. Однак вчасно зреагували правоохоронці», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів