30 листопада на «Гаражному розпродажі» у Львові – збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей і воїнів

09:54 25 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 10% від зібраних у неділю коштів будуть передані на потреби українських воїнів.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що, з ініціативи «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», 30 листопада у всіх куточках України відбудуться благодійні «Гаражні розпродажі» до Дня боротьби зі СНІДом. У повідомленні також зазначено:

«Благодійний «Гаражний розпродаж» у Львові триватиме з 12:00 до 18:00 у приміщенні Першої Львівської медіатеки (вул. Мулярська, 2А). Метою розпродажу є збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей у Львові – на закупівлю життєво необхідних їм ліків, медичного обладнання, проведення діагностики тощо.10% від зібраних коштів будуть передані на потреби українських воїнів. 

Детальний звіт про використання грошей «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» оприлюднить на сторінці у «Facebook» протягом двох тижнів після заходу.

Метою акції є привернення уваги суспільства до головних проблем, з якими зіштовхуються ВІЛ-позитивні люди в Україні, підвищення рівня толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних, привернення уваги суспільства до проблеми епідемії ВІЛ/СНІДу та її масштабів, а щонайважливіше – підвищення прихильності кожного до боротьби з ВІЛ-інфекцією. 

Ідея «Гаражних розпродажів» набирає щоразу більших обертів, об’єднуючи довкола себе ініціативних та вмотивованих людей. На таких заходах люди мають можливість позбутися непотрібних речей і придбати щось цікаве та неочікуване для себе.

Впродовж акції організатори планують зібрати цікаві книги (нові/вживані), роботи львівських художників, фотографів, аксесуари для дому, хенд-мейд вироби, спортивний інвентар, старі пластинки тощо. Протягом благодійного аукціону кожен охочий зможе придбати всі ці речі за символічними цінами, тим самим долучитися до збору коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей Львова.

Також впродовж акції відбуватимуться майстер-класи та конкурси для дітей і їхніх батьків, діятиме благодійний ярмарок, де учасники зможуть за символічні кошти придбати солодощі, домашню випічку, випити запашної кави, а наприкінці насолодитися виступами львівських музичних гуртів. Контактна особа: Конончук Ольга, тел. 097 362 89 61».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів