260 жителів області зареєструвалися на щеплення для популяризації вакцинування. Хто вони

12:07 14 березня 2021 р.

Фото до новини

Лише за 3 дні, починаючи з 10 березня, департамент охорони здоров’я Львівської ОДА отримав понад 260 заявок в реєстраційній google-формі, яка створена для вакцинації лідерів громадської думки.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Серед них 43 журналісти, 26 політичних діячів, 25 медиків закладів охорони здоров'я недержавної форми власності, 22 освітян, 20 фахівців сфери ІТ, 7 учасників бойових дій, 117 свідомих осіб з різних сфер діяльності, які готові власним прикладом популяризувати вакцинацію.

З понеділка у Львові та області почнуть роботу 9 мобільних бригад , які, за наявності залишкових доз, запрошуватимуть зареєстрованих на вакцинацію.

Нагадаємо, публічним і громадським діячам, які хочуть вакцинуватися залишками доз вакцин від коронавірусу, пропонують заповнити онлайн-анкету:

Також для всіх українців Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством охорони здоров’я діє послуга “Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19” у застосунку та на порталі Дія, а також через національний контакт-центр з питань протидії COVID-19. Зареєструватися до цього списку зможе кожен охочий.

Львівщина - четверта в Україні за добовим показником інфікованих коронавірусом

Динаміка госпіталізації з ковід зростає: у Львові обстежили 8 медзакладів для розгортання додаткових ліжок

В Україні будуть різні вакцини від коронавірусу, але пацієнти не матимуть права вибору

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів