25 людей шпиталізовані на Львівщині після отруєння

17:34 18 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

25 людей опинилися на лікарняних ліжках на Львівщині зі симптомами отруєння.

Про це повідомила у вівторок, 18 червня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1», де також розповіли: «Всі вони їли в одній кав’ярні у місті Кам’янка-Бузька. До лікарень потерпілі звертаються від суботи. У всіх – сиптоми кишкової інфекції – розлади травлення і висока температура. Серед отруєних – підлітки, які святкували у кав’ярні випускний, а також люди, які просто зайшли того дня туди поїсти».

«Що могло зашкодити клієнтам –з’ясовують епідеміологи. Фахівці лабораторного центру зробили змиви у закладі, взяли зразки їжі й води та обстежили працівників кав’ярні. Результати будуть відомі за кілька днів. Нині кафе, у якому отруїлися люди, зачинене», – поінформувала також «Телевізійна служба новин».

«Це вже друге масове отруєння на Львівщині за тиждень. Минулого тижня  до лікарень потрапили шістдесят людей після весілля у ресторані. Попередня причина – недостатня термічна обробка курятини, яка була заражена сальмонелою», – розповіла також «Телевізійна служба новин».

Пацієнтка нагадала: «Ми замовляли шаурму, піцу, два салати і картоплю фрі, але я думаю отруїлись «Цезарем», він був якийсь недобрий».

Сусідка по палаті розповіла: «Я цього дня, крім того салату нічого не їла, ні вдома, ніде, тому іншого варіанту немає зовсім. Планую скаржитися, бо у мене дома п’ятимісячна дитина, яку я мусила залишити, годую молоком, грудьми, через це зникає молоко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів