Завтра у Львові – загальноміська толока

09:40 14 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: kokhano.livejournal.com

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 15 листопада прибиратимуть парки, вулиці, цвинтарі й прибудинкові території.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 14 листопада, «Щоденному Львову»:

«15 листопада у Львові пройде загальноміська толока: прибиратимуть парки, вулиці, цвинтарі й прибудинкові території.  До участі в акції закликають активних, свідомих мешканців міста.

Прибирання охопить усе місто – від парків та скверів до прибудинкових територій та інших ділянок. Серед них також 3 міські цвинтарі: Сихівський, Янівський та Голосківський. «Зараз такий час, коли люди прагнуть об’єднання, і ця толока – це шанс згуртуватись навколо спільної справи», – зазначає начальник управління екології та благоустрою ЛМР Андрій Галушка.

Допомагати впорядковувати місто буде близько 2-2,5 тис осіб. Основним реманентом та транспортом для вивезення зібраного сміття забезпечать Львівські комунальні підприємства.

Нагадаємо, у квітні цього року, в рамках програми «З нами місто розквітає», відбулась передвеликодня толока, участь у якій взяли майже 4 тисячі львів’ян. Під час акції вони прибрали 775 га зелених зон та прибудинкових територій адміністративних будівель, а також висадили 150 дерев та 250 кущів. Активісти ліквідували 7 несанкціонованих сміттєзвалищ, з яких вивезли близько 480 куб м побутових відходів, а також упорядкували 366 га газонів та квітників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів